Tränings motivation direkt till dataskärmen

Dagens teknik gör det möjligt att på ett enkelt sätt få tillgång till träningspass online. Lika enkelt som att titta på ett tv-program, kan du nu se filmer direkt i din dator eller uppkopplat på tv-skärmen. Du behöver inte invänta ett visst klockslag utan kan istället själv bestämma när det är dags att se en träningsfilm, oavsett var du befinner dig i världen.

Träningspass

Varje månad får du nya träningspass, med härlig musik och olika koreografier. Passen har olika fokus och uppbyggnad; ett där du funktionellt tränar igenom hela kroppen med din egen kroppsvikt, ett rytmiskt med influenser från olika dansstilar, ett mjukare med inspiration från yoga och tai chi, ett med fokus på att forma ben och rumpa och ett för att stärka upp kärnan i kroppen, magen. Det finns helt enkelt något för alla smaker!

Behöver du en kickstart?

30-dagars tränings- och kostprogram för dig som vill ha snabba resultat. Minska i vikt, minska sötsuget, förbättra formen, hälsan, välmåendet och fettförbränningen.

- Vid registrering får du en matsedel för de kommande 30 dagarna och varje kväll får du löpande SMS med morgondagens träning. Du har även möjlighet att ställa frågor direkt till oss via vår livechatt på Facebook.

Gruppträningsformer ger de dig både utmaningar, motivation och glädje.

Året var 1983. Susanne Lanefelt gjorde tv-debut med träningsprogrammet "Sköna söndag" och hela Sverige gympade i takt framför tv-rutan. Sedan dess har gympingen, eller gruppträningen som vi nu kallar den, förbättrats, förfinats, förgrenats och skapat sig en given plats i tränings-Sverige.

Professionella gruppträningsinstruktörer ger dig nya, inspirerande pass varje månad. Att träna hemma är tidseffektivt, billigt, roligt och du...man kan släppa loss utan att någon ser!

website statistics

17 aug 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)