Citronvatten med gurka i kan pigga upp vilken måltid som helst, prova gärna med att lägga i några blad med färsk mynta det ser inte bara ljuvligt ut och smakar fräscht utan gör under för huden också. Oljan i myntan är nämligen bra mot torr och narig hud och skall även lösa upp pormaskar.

 

C-vitamin-komponenten bidrar till att minska rynkor och blemmor, citronvattnet rensar ut gifter från blodet som i sin tur hjälper till att hålla huden klar och fin. Det kan faktiskt appliceras direkt på ärr för att minska deras utseende.

Drycken kan hjälpa ditt immunförsvar: Citroner innehåller mycket C-vitamin, vilket är bra för att bekämpa förkylningar. Citron har även mycket kalium, som stimulerar hjärnan och nervfunktion. Kalium hjälper också till att kontrollera blodtrycket

Citronvatten hjälper kroppen att rensa ut slagg och orenheter och citronen sätter fart på levern. Dessutom kommer kissandet igång, och när vi kissar rensar vi ut!

Citrondoften har en lugnande verkan – Så du blir kanske på bättre humör!?

Citronen stärker immunförsvaret – Den är full av vitaminer, potassium och är även antibakteriell, c-vitamin, hjälper till att ta upp järn i kroppen.

- Citronen fajtas med fria radikaler vilket kan hjälpa oss att få slätare hy. Och dessutom hjälper den ju oss att rensa systemen och det gäller ju även huden.-

 

25 mar 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)