Nu när sommaren kommer kan det vara skönt att göra en storstädning och rensa kroppen ordentligt. Den naturliga utrensnings processen i kroppen kan få hjälp på traven med hjälp av koncentrerat klorofyll. Grön pulver som nässla, spirulina, korngräs är alla fyllda med nyttigheter. Gör en drink med chlorella som anses av många vara den näringsrikaste och mest välgörande gröna tillskottet. Det finns att köpa i flera olika butiker som säljer hälsokost.

Nässlor kan man ju själv gå ut och plocka och torka och sedan smula ner och använda i pulverform eller använda som färska i soppor och andra maträtter. Då förstås får man ju leta efter de spädare nässlorna.

Klorofyll oskadliggör och rensar ut giftiga ämnen.

Klorofyll fungerar avgiftande och har starkt antioxiderande egenskaper, neutraliserar kemiska giftämnen, aflatoxiner och strålningsprodukter samt bidrar till att rensa ut dessa ur kroppen. Biverkningar: Chlorella är ett riskfritt födoämne.Eftersom chlorella är levande mat kan kroppen genast tolka den som näring, och de allra flesta människor rensar ut det som kroppen inte har användning för.

Avgiftning

Den kraftfulla avgiftningsförmågan gör emellertid att man helst ska börja med låg dos och öka den gradvis, för att undvika abstinensreaktioner. Chlorellas höga näringsvärde och renande effekt kan påverka olika läkemedel. Personer som tar livsnödvändiga läkemedel bör använda chlorella i samråd med läkare.

En god drink kan man göra med chlorella kan du göra genom att blanda det med morotsjuice, äpplejuice eller päronsaft!

Hos tex. kan du hitta chlorella till ett bra pris! Här en länk till en annan sajt som också tillhandahåller nyttigheter :)

7 maj 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)