Sommarbrun

Om du har ont om tid smörj in dig i olja och lägg dig och sola, du blir brun snabbt, men om du har hud som är känslig mot sol var då extra försiktig..

Vid havet får man färg fort det vet ju de flesta dock är det viktigt att skydda känsliga områden lite extra med hjälp av kläder eller solfaktor men är man inte i närheten av salta vindar eller vattenblänk kan man spreja på sig lite saltvatten man kan bära med sig en liten sprayflaska i handväskan eller picnic korgen så kan man spraya på sig själv med den emellanåt för att boosta solbrännan. Det fungerar även lite som uppiggande vid varmt väder.

Saltvatten kan fungera som hårspray också då saltet gör håret lättare att frisera genom att ge det lite stadga.

Peela på bara , slarva inte med det här momentet om du vill ha en jämn, snygg bränna. Det är bra att göra sig av med gamla hudceller så sitter brännan längre och håller sig jänare.

Brun utan sol på 30 minuter: läs tipsen på afonbladet  Aftonbladets soltips!

  •  Tips från aftonbladets artikel se länken upp till, Hjälp, jag blev orange! Påminner du mer om en övermogen apelsin än en solkysst grekisk gudinna? Lugn. Det går att mildra katastrofen med några enkla knep. Hoppa in i en bastu eller en riktigt het dusch så snart du kan. Upprepa dagen efter och skrubba då kroppen med en trasa indränkt i bakpulver och vatten. Peela med en grovkornig peeling (inga korn i ansiktet!) och testa att pressa i några droppar citron i olja och skrubba kroppen med.

website statistics

23 jun 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)